top of page

Rreth nesh

Integritet
Ndershmëri
Cilësi
Organizim
Mbarëvajtje
Evolucion
Devotshmëri

Incomed është themeleuar në vitin 2009 me synimin për të ofruar barna të sigurta dhe cilësore pacientëve dhe stafit mjekësor. I pranishëm tanimë në Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut, Incomed ofron një shërbim cilësor dhe efikas.

 

E gjithë puna jonë në Incomed mbështetet në 3 shtylla të konsodiluara kryesore:

Integriteti: Incomed ushtron veprimtarinë në përputhje me legjislacionin në fuqi. Ne jemi të ndershëm në marrëdhëniet tona me klientët, punonjësit, partnerët, furnitorët, konkurrentët dhe komunitetet për të cilat punojmë.

Përsosmëria: Ne ndjekim inovacionin farmaceutik, ofrojmë produkte me cilësi të lartë dhe përpiqemi të ofrojmë rezultate superiore në biznes.

 

Respekti për njerëzit: Ne mbajmë një mjedis të ndërtuar mbi respektin reciprok, çiltërsinë dhe integritetin individual. Ne jemi të përkushtuar të sigurojmë mirëqenien e të gjithë njerëzve të cilët ndihmojmë, punojmë dhe bashkëpunojmë.

 

Ne aspirojmë të jemi lideri kryesor rajonal në inovacion, duke kontribuar në një jetë më të shëndetshme për komunitetin tonë në Shqipëri dhe në rajon, përmes cilësisë më të mirë në sektorin farmaceutik dhe përkushtimit të një stafi me përvojë. 

0S4A1480

Partner i sigurt në shëndetin tuaj!

bottom of page