top of page

Na kontaktoni

Vendndodhja jonë

Distributor Farmaceutik 

Tiranë, Vaqarr LALM Zona Kadstrale 2376, Nr. pasurie 103/17-ND dhe 103/17

 

Tel: 042434233

 

info@incomed.al

Faleminderit që na kontaktuat!

bottom of page