top of page
Kush jemi?

Incomed është themeleuar në vitin 2009 me synimin për të ofruar barna të sigurta dhe cilësore pacientëve dhe stafit mjekësor. I pranishëm tanimë në Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut, Incomed ofron një shërbim cilësor dhe efikas.

Çfarë ofrojmë?

Distributor farmaceutik lider në tregun shqiptar që nga viti 2009. Partnerë me brandet më të njohura të huaja, sjellim në treg pajisjet mjekësore më cilësore.

Jemi krenarë dhe punojmë fort!

20 Partnerë global

Bashkëpunojmë me markat më të mira dhe më të besuara ndërkombëtare. 

1000+ miq

I quajmë miq të gjithë klientët, bashkëpunëtorët dhe pacientët tanë.

40+ Shërbime

Sjellim produktet dhe pajisjet mjekësore të cilësisë më të lartë të të gjithë fushave mjekësore.

"Partner i sigurt në shëndetin tuaj"

imageedit_6_4088302975.png

Integritet
Ndershmëri
Cilësi
Organizim
Mbarëvajtje
Evolucion
Devotshmëri

Na kontaktoni

Faleminderit që na shkruat!

Processing Payment
bottom of page